TOO HOT TO HANDLE: ΤΟ ΝΕΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΟΥ NETFLIX ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΑΠ’ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ

Δέκα όμορφοι και ελεύθεροι νέοι ρίχνονται σε μια πολυτελή βίλα με έπαθλο 100.000 δολάρια. Η μόνη οδηγία είναι να μην κάνουν σεξ μεταξύ τους.

Φαίνεται πως το Netflix έχει πάρει την απόφαση να μας κάνει να κολλήσουμε για τα καλά με τα reality dating shows. Πρώτα ήταν το Circle, που απέκτησε αμέσως fans, στη συνέχεια ήρθε το Love is Blind που έγινε παγκόσμιο χιτ και στις 17 Απριλίου έρχεται το Too Hot to Handle για να τα κάνει όλα σκόνη.

Οι διαγωνιζόμενοι ξέρουν πως θα πάνε σε αυτή τη βίλα και θα παρακολουθούνται με κάμερες, κάτι σαν το Big Brother. Δεν γνωρίζουν, όμως, τον κύριο και βασικό κανόνα τον παιχνιδιού, ο οποίος τους αποκαλύπτεται αφού μπουν στη βίλα. Κι αυτός είναι να μη φιληθούν, να μην κάνουν σεξ ή να μην αυνανιστούν όσο βρίσκονται στο παιχνίδι. Το έπαθλο του νικητή είναι 100.000 δολάρια και αν κάποιος παραβεί τον βασικό κανόνα του παιχνιδιού, το χρηματικό έπαθλο κατεβαίνει.

Το trailer του νέου reality του Netflix βγήκε την Παρασκευή (10/4) στον ‘αέρα’ και αμέσως ο κόσμος διχάστηκε. Άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τελείως trash show, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που περιμένουν σαν τρελοί να δουν τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν που θα κυκλοφορήσει στο Netflix. Αυτό από μόνο του δείχνει πως θα μας απασχολήσει και έχει πιθανότητες να βρεθεί αμέσως και στο ελληνικό top10 της πλατφόρμας.

“Αυτή η απόδραση είναι γεμάτη με τους πιο σέξι ανθρώπους του κόσμου”, “θα έβαζα στον εαυτό μου 10 στα 10”, “απλά δεν γίνεται να μείνεις χωρίς σεξ σε όλο αυτό το διάστημα”, “υπάρχουν όντως τα blue balls; θα το μάθουμε”. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις spicy ατάκες που ακούγονται κατά τη διάρκεια του trailer, δίνοντάς μας μία γεύση για το τι έρχεται.

Οι παίκτες θα δέχονται οδηγίες όσο βρίσκονται στο σπίτι από ένα robot τύπου Alexa, το οποίο θα τους βάζει κάθε φορά και διάφορες δοκιμασίες. Όλο αυτό θα γίνεται προκειμένου να αναπτύξουν βαθύτερα αισθήματα ο ένας για τον άλλο. Τώρα αν θα πετύχει όλο αυτό το πείραμα είναι ένα τελείως άλλο θέμα. Υπάρχουν βέβαια αρκετοί που ‘σπάνε’ την απαγόρευση, όπως βλέπουμε και στο video, και προχωρούν σε φιλιά και όχι μόνο, με άλλους διαγωνιζόμενους.

Για να έχεις και μια καλύτερη εικόνα του παιχνιδιού, ας ρίξουμε και μια ματιά στους δέκα παίκτες.

Francesca Farago

Η Francesca κατάγεται από τον Καναδά, αλλά πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες. Όπως γράφει στο Instagram της ακολουθεί ένα plant-based lifestyle.

Chloe Veitch

Η Chloe έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Essex της Βρετανίας και την καταλαβαίνεις αμέσως από την ιδιαίτερη προφορά της.

Rhonda Paul

Από την Gerogia των ΗΠΑ έρχεται η Rhonda.

Nicole O’Brien

Η Nicole είναι από το Κορκ της Ιρλανδίας, όμως πλέον μένει μόνιμα στο Λονδίνο.

Haley Cureton

Η Haley είναι γέννημα θρέμμα της Φλόριντα και λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Kelz

O Kezl είναι από το Λονδίνο και όπως λέει είναι παίκτης τους Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου.

Harry Jowsey

O Harry έρχεται στο παιχνίδι απευθείας από το Λος Άντζελες.

David Birtwistle

Γεννημένος στο Λονδίνο, ο David είναι personal trainer και ambassador της Nike.

Matthew Smith

Ο Matthew είναι από το Colorado των ΗΠΑ. Είναι ηθοποιός και συγγραφέας.

Sharron Townsend

Ο Sharron, όπως γράφει στο Instagram του, είχε ψηφιστεί ως Mr Pensylvania το 2018.

Απ’ ότι φαίνεται το casting του Too Hot to Handle ήταν τέτοιο, έτσι ώστε οι παίκτες που θα έμπαιναν στο σπίτι να έβαζαν εύκολα σε σεξουαλικό πειρασμό τους υπόλοιπους. Μένει να δούμε κατά πόσο θα πετύχει κι αυτό το concept του Netlflix.

oneman.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ