Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ

Ανακοίνωση της παράταξης “Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης του δήμου Τεμπών”
«Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος φωτογραφίζονται και επιδεικνύουν έργα πού κάποιοι άλλοι κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να τελεσφορήσουν.»
Σε ανακοίνωση του συνδυασμού  Συνεργασία Για Πορεία Ανάπτυξης αναφέρονται τα εξής :
 
Καλές οι φωτογραφίες εν μέσω κορωνοϊού, καλές οι χαμογελαστές δηλώσεις εν μέσω πανδημίας αλλά τουλάχιστον η Δημοτική Αρχή ξέχασε να αναφερθεί και σε αυτούς που ολοκλήρωσαν την μελέτη,υπέβαλαν την πρόταση για την χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, ενέκριναν το αναπτυξιακό δάνειο μέσω ΠΔΕ και δημοπράτησαν το συγκεκριμένο έργο.
Η χρηματοδοτήση εντάχθηκε τον Νοέμβριο του 2018  στην Πρόσκληση IV του Προγράμματος «ΦιλόΔημος» συνολικού προϋπολογισμού 868.000. ευρώ, για τον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας .
 Το έργο αφορά την βελτίωση και ασφαλτόστρωση δικτύου αγροτικών δρόμων σε συνολικό μήκος περίπου 8000 μέτρων προκειμένου να εξυπηρετούνται τα αγροκτήματα και οι κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις περιοχής Πουρναρίου.
​Προβλέπει  να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας και βασικά την εξασφάλιση της γρήγορης, απρόσκοπτης και ασφαλούς πρόσβασης των κατοίκων του οικισμού προς την αγροτική περιοχή  βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους, την μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, την ταχύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και η ταχύτερη και οικονομικότερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.”
​Εξάλλου, το εν λόγω έργο αποτελούσε  πάγιο αίτημα των κατοίκων της αγροτικής αυτής περιοχής την τελευταία 20ετία.
Αφού έκριναν ότι εν μέσω αυτής της ζοφερής συγκυρίας έπρεπε να δημοσιοποιήσουν  τα πεπραγμένα της
 Δ. Αρχής ,ας μάθουν οι δημότες την αλήθεια….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ