ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Σε μια σοβαρή καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα στο κέντρο του Τυρνάβου προχώρησε αναγνώστρια του paidis.com η οποία όπως αναφέρει δέχθηκε χθες το βράδυ επίθεση από μεγαλόσωμα σκυλιά την ώρα που έκανε βόλτα στην πλατεία της πόλης με το σκύλο της και μάλιστα αν δεν υπήρχαν κάποιοι επαγγελματίες θα κατασπάραζαν

τόσο την ίδια όσο και το σκυλάκι τα δύο αδέσποτα που προφανώς είναι νηστικά και εγκαταλελειμμένα στο έλεος.

Στο κείμενό της αναφέρει:

“Το βράδυ της Δευτέρας συγκεκριμένα,γύρω στις 9 η ώρα καθώς έκανα την τακτική μου βόλτα με το κατοικίδιο μου από την πλατεία, μου επιτέθηκαν 2 μεγαλόσωμα σκυλιά, μπροστά στο δημαρχείο. Χωρίς να έχω προκαλέσει εγώ κάτι με τη συμπεριφορά μου!!!! απλά περνούσα με το σκυλί μου.

Αν δεν ήταν κόσμος μπροστά από γνωστό κατάστημα, και κυρίως ο ιδιοκτήτης του,τον οποίον και υπερευχαριστώ, δεν ξέρω και εγώ τι κακό θα είχε γίνει!!

Στο τσακ έσωσα το σκυλί μου από τα δόντια του ενός σκυλιού!! και τη σωματική μου ακεραιότητα επίσης!!!

Από ότι έχω ακούσει, πολλοί συμπολίτες μας έχουν το ίδιο πρόβλημα αυτές τις μέρες!

Έχουν αυξηθεί παντού τα αδέσποτα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε όλοι μας!!!

Ο Δήμος..που είναι; Τι κάνει;;;;”

Σοβαρό το πρόβλημα και μάλλον θα πρέπει να υπάρξει άμεση μέριμνα από την πλευρά του δήμου και των μελών της 5μελούς επιτροπής που υπάρχει ώστε να έχουν άμεση πρόσβαση τα αδέσποτα σε τροφή και νερό. Οσο είναι εγκαταλελειμμένα τόσο πιο μεγάλα προβλήματα θα δημιουργούν.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο δήμος θα πρέπει να τα φροντίζει, αφού από τη μία δεν μπορεί να εντοπίσει τους ασυνείδητους που τα εγκαταλείπουν ώστε να τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη και από την άλλη να τα φιλοξενήσει σε κάποιο χώρο, λόγω έλλειψης κυνοκομείου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ