ΤΗ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα ξεκινήσει να παρέχει υπηρεσίες στην καθαριότητα του δήμου Τυρνάβου η ιδιωτική εταιρεία που επιλέχθηκε από το δήμο για την αποκομιδή των απορριμμάτων στη Δ.Ε. Αμπελώνα, την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων σε όλο το δήμο και το πλύσιμο των κάδων στη Δ.Ε. Αμπελώνα για τους επόμενους δύο μήνες.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής 5 ατόμων για την υπηρεσία Καθαριότητας (1 οδηγός απορριμματοφόρο και 5 συνοδοί) με τις υπηρεσίες του δήμου να ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν οι επιλεγέντες να ξεκινήσουν μέσα στη Μ. Εβδομάδα δουλειά.

Η έναρξη εργασιών από τον εργολάβο και η ενίσχυση του προσωπικού με τους νέους εργαζόμενους κάνουν τη δημοτική αρχή να αισιοδοξεί ότι θα ξεκινήσει η ομαλοποίηση της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί σήμερα με τα απορρίμματα σε όλο το δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δήμο Τυρνάβου ενισχύεται και η υπηρεσία Πρασίνου με 5 εργαζόμενους ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει πιο ουσιαστικά ο καθαρισμός πάρκων και κοινόχρηστων χώρων από τα χόρτα σε όλο το δήμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ