ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας για νοσηλεία ο ασθενής

Τη συνδρομή της Ασφάλειας Καρδίτσας στην προσπάθεια ιχνηλάτησης του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνιοιού στη γειτονική Καρδίτσα ζήτησαν οι αρμόδιοι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com πρόκειται για αλλοδαπό που εγκαταστάθηκε τις τελευταίες μέρες στην πόλη, δίχως ιδιαίτερες επαφές και κύκλο, προερχόμενος από την Αθήνα και καταλήγοντας στην Καρδίτσα μέσω προγράμματος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ που διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Καρδίτσας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας «ο πολίτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στην Καρδίτσα, ταξίδεψε με το ΚΤΕΛ από την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Απριλίου», ενώ καλούνται όσοι ταξίδευαν με το ίδιο λεωφορείο να επικοινωνήσουν με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Ασφάλειας Καρδίτσας στο τηλ. 2441080233 για να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση.

Σημειώνεται πως ο ηλικίας περίπου 50 ετών άνδρας, που οι πληροφορίες τον φέρουν να ταξίδεψε εμπύρετος από την Αθήνα, εμφάνισε συμπτώματα και απευθύνθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου και διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό, ενώ μεταφέρθηκε το πρωί σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω νοσηλεία.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ