ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Σκληρή δήλωση του Βασίλη Κόκκαλη που τον κατηγορεί για κυνισμό

Με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και στον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Παπαδάκη, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφοπλιστικό κυνισμό, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης είπε το πρωί της Τετάρτης, απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα τηλεοπτικής εκπομπής, πως οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που δεν περιλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης… άδικα διαμαρτύρονται. Δευτερόλεπτα μετά, προφανώς αντιλαμβανόμενος το ατόπημά του, έσπευσε να ανασκευάσει τον όρο «διαμαρτυρία» με εκείνον της «ανησυχίας». Διόρθωσε όμως το λάθος με ένα ακόμη λάθος, καθώς συμπλήρωσε πως ορισμένοι αγρότες έχασαν από την κρίση του κορωνοϊού, κάποιοι άλλοι όμως – είπε – κέρδισαν!

Τουλάχιστον άστοχη η δήλωση απέναντι σε έναν από τους λίγους εναπομείναντες αυθεντικά παραγωγικούς κλάδους της χώρας. Εξόχως προκλητική η τοποθέτηση ενός κυβερνητικού στελέχους απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον πρωτογενή τομέα, που νιώθουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Αλήθεια, ο πρωθυπουργός ασπάζεται την άποψη αυτή του κ. Βορίδη; Τον παραδίδουμε στην κρίση των αγροτών…»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ