ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ

Σε συνέχεια των τηλεδιασκέψεων των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λάρισας κ.Χρήστου Καπετάνου και των 7 Προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Λάρισας, παρουσία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ.Γεώργιου Στεργίου, του αναπλ. Γραμματέα Οργανωτικού Περιφ. Θεσσαλίας κ.Νικολάου Καρδούλα και του Τομεάρχη Ν. Λάρισας κ.Παναγιώτη Βούλγαρη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της πανδημίας του κορονοϊού και οι προσπάθειες που έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για την έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, συνεχάρη την Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας για την πρωτοβουλία της να προσφέρει 3000 γάντια στους διασώστες του ΕΚΑΒ και τόνισε ότι πρόκειται για μια πρωτοπόρα κίνηση που πρέπει να βρει μιμητές.

Επίσης ο κ.Στεργίου, τόνισε την ανάγκη ο κομματικός μηχανισμός να βρίσκεται σε ετοιμότητα δράσης και προσφοράς απέναντι σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο κ.Καπετάνος με τη σειρά του, τόνισε τις σημαντικές ενέργειες που γίνονται από την κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας, τόσο στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης όσο και στην οικονομική αντιμετώπιση των επιπτώσεών της.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας Σοφία Ζαχαρή, Αγιάς Μαρία Ζεστούλη, Ελασσόνας Θωμάς Κίτσης, Κιλελέρ Δημήτρης Τσιάρας, Τεμπών Χρήστος Κίτσιος, Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος και Φαρσάλων Μαργαρίτα Γκότη.

Να σημειωθεί ότι την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα ακολουθήσει τηλεδιάσκεψη με τα αιρετά μέλη της Δ.Ε.ΕΠ. Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ