ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κλειστό παραμένει από την προηγούμενη Παρασκευή το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα, από την προηγούμενη Παρασκευή 10 Απριλίου όταν και εκλάπη από αγνώστους το ΑΤΜ του υποκαταστήματος το οποίο ακόμη και σήμερα δεν έχει αντικατασταθεί.

Οπως είναι φυσικό το λουκέτο στο υποκατάστημα και το κυριότερο η απουσία ΑΤΜ έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο σύνολο των κατοίκων του Αμπελώνα και των γύρω χωριών που εξυπηρετούνται, ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι το πρόβλημα για γεωργούς και κτηνοτρόφους που αυτές τις ημέρες εισπράττουν χρήματα από ενισχύσεις και αποζημιώσεις.

Το χειρότερο είναι ότι εν μέσω καραντίνας και πανδημίας όσοι θέλουν να εξυπηρετηθούν θα πρέπει να επισκεφθούν υποκαταστήματα σε Λάρισα ή Τύρναβο όπου επίσης υπάρχουν μεγάλες ουρές για την εξυπηρέτηση πελατών.

Αν μη τί άλλο προκαλεί εντύπωση ο τρόπος λειτουργίας της διοίκησης της τράπεζας που εν μέσω καραντίνας , πανδημίας και εορτών του Πάσχα έχει αφήσει μία περιοχή 10.000 κατοίκων χωρίς τραπεζική εξυπηρέτηση χωρίς επιπλέον να ενημερώνει για την ημέρα που θα επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ