ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Σε σημαντικές εργασίες καθαρισμού του νεκροταφείου στο Αργυροπούλι και απομάκρυνσης επικίνδυνων δένδρων προχώρησαν συνεργεία του δήμου Τυρνάβου ικανοποιώντας ένα από τα πρώτα αιτήματα που έθεσε στη δημοτική αρχή ο πρόεδρος Απόστολος Βογιατζής και το συμβούλιο της κοινότητας.

Πιο συγκεκριμένα μηχανήματα του δήμου καθάρισαν όλο το χώρο από μπάζα χόρτα χώματα ενώ αναμένεται να γίνουν και κάποιες μικροπαρεμβάσεις ευπρεπισμού το συνολικού χώρου. Την ίδια ώρα με γερανούς κόπηκαν και απομακρύνθηκαν επικίνδυνα δένδρα που ήταν απειλή για άτομα που επισκέπτονταν το χώρο.
Με αφορμή την πραγματοποίηση των εργασιών ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Βογιατζής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το δήμο επισημαίνοντας ότι “με την παρέμβαση που έγινε επιλύθηκε ένα τεράστιο πρόβλημα που ταλάνιζε κυρίως τις γυναίκες συγγενείς θανόντων που καθαρίζανε συνεχώς τα μνήματα και ήταν συνέχεια βρώμικα.
Το νεκροταφείο ήταν παρατημένο και έγιναν κάποιες ουσιαστικές παρεμβάσεις. Τα δέντρα που απομακρύνθηκαν ήταν πολύ επικίνδυνα, αφού αν έπεφταν με έναν δυνατό αέρα θα υπήρχαν ατυχήματα και σίγουρα ζημίες σε όλα τα μνήματα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ