ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Ο Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ

Ο Γ. Λαμπρούλης  βουλευτής του ΚΚΕ βρέθηκε χθες στην κινητοποίηση με αφορμή την ημέρα δράσης αφιερωμένη στους εργαζόμενους στα σουπερ μάρκετ, που πραγματοποίησαν η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, άλλων συνδικάτων και της Ένωσης Γυναικών στέλνοντας  μήνυμα διεκδίκησης και μέτρων προστασίας της υγείας, αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων

των  εργαζομένων. Το «παρών» έδωσε και ο βουλευτής, που παραβρέθηκε στο σούπερ μάρκετ στη συνοικία της Ν. Σμύρνης, που βρίσκεται σε καραντίνα. Μετά το τέλος της κινητοποίησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ 

Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων στα Σ/Μ ,που κάτω από εντατικούς ρυθμούς και αυτοθυσία κάνουν ότι είναι δυνατό-προκειμένου να μην λείψει τίποτα από κάθε λαϊκό σπίτι. Είναι οι εργαζόμενοι που σήμερα είναι εκτεθειμένοι στον ιό και την αντιλαϊκή πολιτική,   αύριο στην ανεργία. Είναι όλοι αυτοί που σήμερα είναι από τους πιο χαμηλόμισθους, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία εργάζονται part-time,με τετράωρα –εξάωρα, με ολιγόμηνες και ολιγοήμερες συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Είμαστε στο πλάι τους, ενώνουμε τη δική μας φωνή με τη δική τους, για λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας  τους, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και σήμερα και αύριο . Για να μην πληρώσουν ΞΑΝΑ οι εργαζόμενοι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ