ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις ζημιών και ο καθαρισμός ρεμάτων σε περιοχές του δήμου Τεμπών. Οι ζημιές σημειώθηκαν εξαιτίας των πρόσφατων έντονων βροχοπτώσεων, αλλά και των προσχώσεων της κοίτης των ρεμάτων από φερτά υλικά, τα οποία είχαν να καθαριστούν πάνω από 10/ετία.

Τον τόπο των εργασιών επισκεφθήκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, οι αντιδήμαρχοι κ. κ. Αθ. Καραναστάσης και Νικ. Μητσογιάννης, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Γ. Κυρίτσης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Καραπάνου – Μαγαλιού Άννα.

Ο κ. Μανώλης αναφερόμενος στην αποκατάσταση των ζημιών σημείωσε τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή πραγματοποιούμε καθαρισμούς ρεμάτων έτσι ώστε όταν υπάρχουν βροχοπτώσεις να μπορούν οι φυσικοί αποδέκτες του νερού, να δεχθούν τους όγκους βροχής που πέφτουν.

Όμως οι πρωτοφανείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών δημιούργησαν προβλήματα και σε αγροτικούς δρόμους, όπου κινδύνεψαν και ζωές. Η επόμενη μέρα, αφού κερδίσουμε τη μάχη κατά του κορονοϊού, για την οικονομία αλλά και για την κοινωνία θα είναι εντελώς διαφορετική. Εμείς με έργα και παρεμβάσεις κάνουμε ότι είναι δυνατόν, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων μας, ώστε να σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες των δημοτών μας».