Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

Το πασχαλινό μήνυμα του πρώην δημάρχου Ελασσόνας

Το Πάσχα είναι η κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, το πέρασμα από τον θάνατο στη Λύτρωση, στη Ζωή. Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά θα γιορτάσουμε τη νίκη της Ζωής απέναντι στο θάνατο, προστατεύοντας την υγεία μας, την υγεία της οικογένειας μας, των δικών μας ανθρώπων, της κοινωνίας.

Το μήνυμα της Ανάστασης το έχουμε ανάγκη όλοι μας για να γίνουμε πιο δυνατοί και να βγούμε νικητές από αυτή την δύσκολη κατάσταση, από αυτή την πανδημία που στοίχισε τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο.

Φέτος καλούμαστε να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη της Ζωής με κλειστές εκκλησιές, κλεισμένοι στο σπίτι, χωρίς φίλους, συγγενείς, έχουν αλλάξει όλα όσα είναι συνυφασμένα με την Πίστη μας, με τα ήθη και έθιμα μας.

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει όμως τον πνευματικό πυρήνα της εορτής, μένουμε σπίτι γιατί αγαπάμε τη Ζωή και θέλουμε να την προστατεύσουμε και να βγούμε όλοι νικητές.

Η σκέψη μας σήμερα στρέφεται σε όλους εκείνους που νοσηλεύονται ή που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν τον δικό τους αγώνα κατά της νόσου.

 

Εύχομαι σε όλες και όλους σας Καλή Ανάσταση, με υγεία σωματική και ψυχική.

Με καρτερία θα περάσουμε στη νίκη και θα γιορτάσουμε σύντομα όλοι μαζί μια νέα Αναστάσιμη πορεία.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.