ΤΑΡΑΤΣΑ-LIVE ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δυνατές μουσικές και ακόμη πιο δυνατό το χειροκρότημα από τα μπαλκόνια των γύρω πολυκατοικιών πρόσφατα στην οδό Τζαβέλα, στη Λάρισα, σε ένα αλλιώτικο live ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που έδωσε από την ταράτσα της κατάληψης «Ντουγρού» γνωστό μουσικό σχήμα.

Η δράση, μεταδόθηκε Live Streaming από το διαδίκτυο και έγινε για την οικονομική ενίσχυση του εργαστηρίου κατασκευής μασκών που έχει στηθεί στην κατάληψη, με στόχο να υποστηριχθούν με μάσκες ευπαθείς ομάδες.

Θυμίζουμε πως σαν πρώτη κίνηση έχουν διανεμηθεί πάνω από 1.000 μάσκες, εκ των οποίων 800 στις φυλακές Λάρισας, 130 στο γηροκομείο και περίπου 300 στους αποκλεισμένους σε καραντίνα Ρομά της Νέας Σμύρνης (φωτο).

«Συνεχίζουμε την παραγωγή μασκών και την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και καλούμε όλους/ες να στηρίξουν υλικά και οικονομικά. Εστίες μόλυνσης δεν είναι τα camp μεταναστών/ στριών, οι φυλακές και οι γειτονιές με Ρομά αλλά οι αντιλήψεις που μετατρέπουν σε κανονικότητα τη βία και την καταστολή που τους ασκεί το κράτος και τρέμουν στην ιδέα μιας κοινωνίας χωρίς εγκλεισμό.

Κλείνουμε το μάτι σε όσους /ες αντιστέκονται στις εντεινόμενες θανατοπολιτικές του κράτους οργανωνόμαστε από τα κάτω με όπλο την αλληλεγγύη», αναφέρουν για τις δράσεις τα μέλη της κατάληψης.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ