121 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2.401 ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε 2.401 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της πανδημίας του νέου κορονοϊού (Covid-19) στην Ελλάδα, μετά τα 156 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά που ανακοινώθηκαν σήμερα (Τρίτη). Τα 150 από τα κρούσματα αυτά είναι στη δομή προσφύγων και μεταναστών στο Κρανίδι.

Την ίδια στιγμή, 59 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), εκ των οποίων οι 16 είναι γυναίκες. Η διάμεση τιμή της ηλικίας τους είναι τα 67 έτη. Παράλληλα, 46 ασθενείς έχουν εξέλθει από ΜΕΘ.

Άλλοι 5 ασθενείς κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 121, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αρμόδιας επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Επίσης, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως σε καραντίνα για 14 ημέρες μπαίνουν δύο χωριά του δήμου Μύκης και συγκεκριμένα, τα Ζουμπούλι και Αρναούτι στην Ξάνθη. Όπως είπε, θα απαγορεύεται κάθε είσοδος και κάθε έξοδος από τα δύο χωριά, ενώ ο δήμος θα αναλάβει την τροφοδοσία των 250 κατοίκων των οικισμών.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com