ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;

Ανακοίνωση – διαμαρτυρία της ΚΟΒ Αμπελώνα του ΚΚΕ για τα χόρτα που έχουν κατακλύσει την πόλη

Κύριε Δήμαρχε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο αρνηθήκατε χωρίς κουβέντα την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την καταδίκη της εγκατάστασης των drones στην 110 Π.Μ. της Λάρισας λέγοντας ότι αυτό είναι πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και δεν σηκώνει συζήτηση.

Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που σας στηρίζει ,φανταζόμαστε είναι και η κατάντια του Αμπελώνα. Άκοπα χορτάρια σε όλο τον Αμπελώνα γιατί δεν φρονήσατε από τον χειμώνα να φτιάξετε Υπηρεσία Πρασίνου που να διαχειρίζεται το πράσινο σε ολόκληρο τον Δήμο.

Δεν πιστεύουμε να παραχωρήσετε και αυτήν την διαχείριση σε ιδιώτη όπως και τα σκουπίδια που δώσατε για 2 μήνες + 2 μήνες 110.000 €.

Δεν θέλουμε να τα φορτώσουμε όλο σε εσάς γιατί ευθύνες έχουν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές που δεν έκαναν προσλήψεις μόνιμού προσωπικού στον δήμο για να επανδρώσουν τους εργαζομένους στην καθαριότητα και στο πράσινο.

Αντί αυτού εσείς να κάνετε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ,παραχωρείτε αρμοδιότητες του δήμου σε ιδιώτες για να δουλεύουν με κέρδος.

Με αυτές τις ενέργειες γίνεστε και εσείς ‘manager’ των ιδιωτών ,εφαρμόζοντας την πολιτική της σημερινής κυβέρνησης καθώς και αυτή στηρίζεται σε νόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Από αυτές τις ενέργειες να βγάζουν συμπεράσματα οι δημότες του Δήμου και να μην ρίχνουν την ψήφο τους με βάση το ρουσφέτι και την συναλλαγή, αλλά με βάση αυτούς που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των δημοτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ