ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΟΥΡΕΙΩΝ – ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ουσιαστική παρέμβαση του προέδρου του σωματείου με δηλώσεις στο paidis.com

Αναρτήσεις που θέλουν κάποια κομμωτήρια της Λάρισας να ανοίγουν στις 4 Μαΐου κινητοποίησαν τα αντανακλαστικά του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών – Κομμωτριών Ν. Λάρισας, με τον πρόεδρό του Ευάγγελο Τσιαρδάκα μιλώντας στο paidis.com να χαρακτηρίζει τουλάχιστον ανεύθυνη τη στάση αυτών που κάνουν τις αναρτήσεις κατηγορώντας τους και για παραπληροφόρηση.

Με αφορμή ανάρτηση κομμωτηρίου, που καλεί σε ραντεβού δηλώνοντας πως το κατάστημα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες και για τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν, ο κ. Τσιαρδάκας ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και φυσικά δεν αφορά σε ενημέρωση που προήλθε από το σωματείο ή επίσημα κυβερνητικά χείλη.

«Βρισκόμαστε πάντα σε αναμονή, κατανοώντας πλήρως τόσο τις ανάγκες των συναδέλφων όσο και των πελατών μας, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουμε», υπογράμμισε ο κ. Τσιαρδάκας, τονίζοντας πως για το όλο θέμα το Σωματείο βρίσκεται συνεχώς σε επαφή και με την Ομοσπονδία.

«Τέτοιες κινήσεις μόνο σύγχυση και προβλήματα δημιουργούν και καλό θα ήταν να αποφεύγονται», κατέληξε ο πρόεδρος του σωματείου, σημειώνοντας πως για το άνοιγμα κουρείων και κομμωτηρίων θα υπάρξει ενημέρωση από πλευράς τους μόλις φτάσει επίσημα στα χέρια τους η σχετική κυβερνητική απόφαση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ