ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ – 2 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη Λάρισα, καθώς η ιχνηλάτηση των επαφών της 42χρονης εργαζόμενης στο δήμο Λαρισαίων έδωσε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ενώ θετική στον ιό βρέθηκε και μία 54χρονη γυναίκα ρομά από την περιοχή της καραντίνας.

Πιο αναλυτικά, η ιχνηλάτηση των επαφών της 42χρονης έδωσε θετικό αποτέλεσμα για μέλος του οικογενειακού της περιβάλλοντος, ενώ μία ακόμη γυναίκα, που προσήλθε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ύποπτα συμπτώματα προερχόμενη από την περιοχή της καραντίνας της Νέας Σμύρνης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και βρέθηκε θετική στον ιό και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο θα ξεκινήσει άμεσα η ιχνηλάτηση και του δικού της περιβάλλοντος.

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Εξάλλου σε μια ευχάριστη εξέλιξη αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που διενεργήθηκε σε εργαζόμενους στο δημαρχείο της Λάρισας, που εξετάστηκαν για κορωνοιό μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που αφορούσε στη 42χρονη συνάδελφό τους.

Με ευθύνη του δήμου Λαρισαίων και για προληπτικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους μετά τις απολυμάνσεις ακολούθησε δειγματοληψία από ιδιωτικό εργαστήριο, ενώ και τα 25 περίπου δείγματα που πάρθηκαν έδωσαν αρνητικά αποτελέσματα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ