ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναστάτωση και έκδηλη ανησυχία επικρατεί από το πρωί ανάμεσα στους εργαζόμενους στο δημαρχείο της Λάρισας, καθώς προσφάτως επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού αφορά εργαζόμενη σε υπηρεσία του δήμου Λαρισαίων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας η είδηση κινητοποίησε τους πάντες, ενώ από το πρωί απολυμάνθηκαν τα ασανσέρ, όπως και τα γραφεία του 4ου ορόφου, όπου και στεγάζεται η εν λόγω υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες γιατρός Εργασίας ενημέρωσε τους εργαζομένους, που από σήμερα κλήθηκαν να εργασθούν επανερχόμενοι σε ωράριο 07.00-15.00, ωστόσο μετά την εξέλιξη επανήλθαν στο προηγούμενο ωράριο (08.00-14.00) παραμένοντας σε λειτουργία με προσωπικό ασφαλείας (50%).

Σημειώνεται πως άμεσα θα υπάρξει συνάντηση για το θέμα μεταξύ του δημάρχου Λαρισαίων, γιατρού Εργασίας, διευθυντικού στελέχους και του προέδρου των εργαζομένων Ζ. Γκαραλιάκου, ενώ ο τελευταίος επιβεβαιώνοντας την είδηση δήλωσε στο paidis.com πως θέση του σωματείου είναι να παρθούν δείγματα από όλους τους εργαζόμενους προκειμένου να υπάρξει σαφής εικόνα της κατάστασης.

«Αναμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης και θα τοποθετηθούμε αναλυτικά και με σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας τους συναδέλφους και τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαραλιάκος, επιμένοντας στη δειγματοληψία για όλους τους εργαζόμενους.

Μιλώντας στο paidis.com ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης σημείωσε ότι η εν λόγω εργαζόμενη βρισκόταν σε άδεια από τη Μεγάλη εβδομάδα και βρέθηκε στην υπηρεσία τη Μ. Δευτέρα για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά της ζητήματα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο σήμερα η υπηρεσία λόγω και της απολύμανσης που έγινε έμεινε κλειστή, ενώ θα ξεκινήσει ιχνηλάτηση όλων των υπαλλήλων της που εργάζονται στον 4ο όροφο αλλά και των πολιτικών προσώπων που έχουν τα γραφεία τους εκεί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ