ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΔΕΥΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΤΕΜΠΩΝ

Όσοι ενδιαφέρονται κατά την φετινή αρδευτική – καλλιεργητική περίοδο να αρδεύσουν τα ελαιόδεντρα τους και λοιπές καλλιέργειες και βρίσκονται στις αγροτικές περιφέρειες των Κοινοτήτων Γόννων,  Μακρυχωρίου,  Καλλιπεύκης και Οικισμού Ελιάς να υποβάλουν αίτηση – δήλωση, όπου θα δηλώνουν τα στέμματα που προτίθενται να αρδεύσουν.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα ξεκινήσει από αύριο, Τετάρτη 22 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι 8 Μαΐου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός λόγω των μέτρων πρόσληψης κατά του κορωνοϊού, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΥΑ Τεμπών στο τηλέφωνο 2495350520, με την υπάλληλο της Κοινότητας Γόννων στο τηλέφωνο 2495350100 και της Κοινότητας Μακρυχωρίου στο τηλέφωνο 2495350407, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού, ώστε να παραδώσουν τις αιτήσεις – δηλώσεις ή να τις αποστείλουν στα e-mail: info@dimostempom.gr και deya@0725.syzefxis.gov.gr.

Επιπροσθέτως, τονίζεται ότι όσοι δεν δηλώσουν τα στρέμματα που επιθυμούν να αρδεύσουν, δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Γι΄αυτό συνιστούμε τους καλλιεργητές να δηλώσουν έγκαιρα τα στρέμματα προς άρδευση, ώστε να αποφευχθεί πιθανή απόκλισή τους από την τρέχουσα αρδευτική-καλλιεργητική περίοδο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com