ΑΠΟ ΦΤΑΙΧΤΗΣ, ΤΙΜΗΤΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

Δήλωση του Βασίλη Κόκκαλη για την κατάργηση της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων

«Το σκάνδαλο με την κωμικοτραγική προσπάθεια της κυβέρνησης να μοιράσει ψίχουλα σε επιστημονικούς κλάδους, δίνοντας το «φιλέτο» σε λίγους και πιθανόν ημετέρους, έρχεται να καταρρίψει τον μύθο του «άριστου» και «αδιάφθορου» πρωθυπουργού». 

Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωσή του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Λαρισαίος πολιτικός προσθέτει επίσης πως «δυστυχώς για τον κ. Μητσοτάκη, η υπόθεση αποπνέει δυσωδία από παντού. Γιατί άραγε η κυβέρνηση είπε ψέματα πως τα χρήματα του ΕΣΠΑ δε μπορούν να διατεθούν απευθείας στους επιστήμονες και γιατί μόνον 600 ευρώ και όχι 800 ευρώ όπως οι υπόλοιποι;

Αφήνω τέλος, στην κρίση των πολιτών, την «ηθική ποιότητα» ενός πρωθυπουργού χώρας, που μόλις έπεσε και το τελευταίο φύλο συκής, έσπευσε να εμφανιστεί ως τιμητής της διαφάνειας, αντί να ζητήσει συγνώμη ως ο αποκλειστικά υπεύθυνος και ως εκείνος που άναψε το πράσινο φως γι’ αυτή την ντροπιαστική ιστορία σε βάρος ενός μεγάλου μέρους της επιστημονικής κοινότητας της χώρας μας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ