ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστέριος Ροντούλης

“Ανοίξαμε και…σας περιμένουμε “. Η φράση αυτή σκιαγραφεί, νομίζουμε με επάρκεια, τη φιλοσοφία διοίκησης που εφαρμόζεται από την ομάδα του κ. Κόκουρα , στον Δήμο Τυρνάβου.

Όπως είχαμε προβλέψει, στην αρχή ξεπούλησαν τον τομέα της Καθαριότητας, εντός των επομένων ημερών θα ξεπουλήσουν τον τομέα του Πρασίνου και, τέλος , το ξεπούλημα θα ολοκληρωθεί με τα Σφαγεία.

Τους μισθούς τους, όμως όχι.Αυτούς δεν θα τους ξεπουλήσουν.Τους μισθούς τους θα συνεχίσουν να τους παίρνουν κανονικά και με το νόμο και μάλιστα… ξεκούραστα, καθόσον τη δουλειά θα την κάνουν ιδιώτες ( φυσικά με το αζημίωτο ).

Η αιτίαση της παταγώδους αποτυχίας

ή ανικανότητας δεν φαίνεται να πτοεί την ομάδα Κόκουρα. Τώρα, σε συνθήκες κορωνοϊού, θεωρούν ότι βρήκαν την ευκαιρία να πραγματώσουν τις ιδεοληψίες τους, για να πάρουν και κανένα κομματικό παράσημο εξ Αθηνών ή για να εξυπηρετήσουν και κανένα φίλο, βρε αδερφέ.Εξάλλου γι αυτό υπάρχουν οι ημέτεροι και οι “δουλίτσες” που πρέπει να δίνονται άνευ διαγωνισμού και μόνο με ανάθεση.

Προεκλογικά, όμως , ο κ. Κόκουρας και η ομάδα του  δεν φανέρωναν στους Τυρναβίτες αυτά που σκέπτονταν και ήθελαν να κάνουν πράξη.Από πού , λοιπόν , αντλούν σήμερα την πολιτική νομιμοποίηση του ξεπουλήματος του Δήμου Τυρνάβου, χωρίς να διαθέτουν καν την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου;

Μήπως την αντλούν από τον κ. Σαρχώση , ο οποίος συνέχαιρε τον κ. Κόκουρα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, πριν καν λήξει η εκλογική διαδικασία; Μάλλον όχι, γιατί τώρα και η παράταξη του κ. Σαρχώση αρχίζει να καταλαβαίνει ποιους  ενίσχυσε, με απώτερο στόχο την ήττα της “Δράσης Πολιτών” .

Ουσιαστικά, όμως, η “Δράση Πολιτών” δεν  ηττήθηκε. Προεκλογικά,  διατύπωσε με σαφήνεια και καθαρότητα τον προγραμματικό της λόγο, όταν άλλοι κρύβονταν ή εσκεμμένα σιωπούσαν, και χωρίς καμία κομματική εξάρτηση έκανε έναν έντιμο πολιτικό αγώνα, με όραμα την ανάπτυξη και όχι το ξεπούλημα του τόπου μας.Γιατί εμείς πιστέψαμε από καρδιάς στις δυνάμεις του τόπου μας και των ανθρώπων του και όχι στα τερτίπια και στις φρούδες υποσχέσεις των κομματικών επιτελείων.

Έτσι, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το καλό του Τυρνάβου, καθώς τα γεγονότα μας έχουν δικαιώσει απόλυτα.Οι κομματάνθρωποι αποδείχτηκαν απελπιστικά ελλιποβαρείς και με εκκωφαντικό τρόπο ιδιοτελείς, εις βάρος της τσέπης των δημοτών βεβαίως και όχι της δικής τους.Ο μισθός…μισθός και ο ιδιώτης…ιδιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ