ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ηχηρό μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης αποτέλεσε η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Κιλελέρ συμμετέχοντας στην αιμοδοσία που είχε ως κεντρικό σύνθημα «Γίνε Ήρωας, Δώσε Αίμα, Νίκησε των Κορωνοϊό». Από τα άτομα που προσήλθαν οι μονάδες υγείας ενισχύθηκαν με σημαντικό αριθμό φιαλών αίματος.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού και Πολιτισμού Κώστας Χατζηκωνσταντίνου φανερά ικανοποιημένος, αφού ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ανεκτίμητη προσφορά τους, δήλωσε:

«Η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα μας για προσφορά αίματος είναι σίγουρο ότι θα  βοηθήσει τις υγειονομικές αρχές στην προσπάθειά τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η αιμοδοσία αποτελεί υψηλό δείγμα αλληλεγγύης. Το ανθρώπινο αίμα είναι πολύτιμο, δεν παρασκευάζεται. Λίγες σταγόνες αίμα χαρίζουν σε έναν άγνωστο συμπολίτη μας ζωή, ελπίδα και αισιοδοξία.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κιλελέρ να προσφέρουν λίγο από το δικό τους αίμα για να σώσουν κάποιον συνάνθρωπό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ