ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ

Δήλωση – καταγγελία του Νίκου Κουβέλα, Τοπικού Συμβούλου Αμπελώνα με τη “Δράση Πολιτών”

Όπως είναι γνωστό , το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα με δημόσια τοποθέτησή του αποδοκίμασε την δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα λόγω της απαράδεκτης εγκατάλειψης που επικρατεί στα Πάρκα και γενικά στο Πράσινο του Αμπελώνα.

Την απόφαση όμως του Συμβουλίου δεν στήριξαν η κ. Μασούρα και η κ. Κουτούκα, δηλαδή οι τοπικοί σύμβουλοι του κ. Κόκουρα.

Η πράξη αυτή βέβαια έχει προκαλέσει την αγανάκτηση όλων των συμπατριωτών , γιατί φάνηκε ότι  στο μυαλό κάποιων αιρετών κυριαρχεί το προσωπικό συμφέρον  και όχι το κοινό καλό του Αμπελώνα.Φάνηκε ότι κάποιοι κόπτονται για τη θεσούλα τους και όχι για την προκοπή του τόπου μας.

Όμως ο κόσμος βλέπει και κρίνει.Βλέπει συμπεριφορές και αντιλαμβάνεται σκοπιμότητες .Πώς λοιπόν θα ξαναζητήσουν στο μέλλον  την ψήφο των πολιτών , αυτοί που σήμερα καθαρά προτάσσουν την προσωπική τους εξυπηρέτηση εις βάρος του αυτονόητου καλού του Αμπελώνα;

Η απάντηση θα δοθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές και τότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στη θέση του.Εκεί που πράγματι ανήκει, χωρίς τις επιδιωκόμενες αποσπάσεις.Ο νοών νοείτω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ