ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σε αποχή θα προχωρήσουν οι δικηγόροι την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ ενημερώνει ότι τις επόμενες ώρες θα προχωρήσει σε νέα ανακοίνωση για το σκεπτικό πίσω από την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης τα δικαστήρια θα αρχίσουν να επαναλειτουργούν από τις 28 Απριλίου, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Κ.Τσιάρα θα υπάρξει σταδιακή άρση των μέτρων στη δικαιοσύνη ως τον Ιούνιο, εφόσον δεν αλλάξουν οι οδηγίες των ειδικών.

Η ανακοίνωση:

«Ενόψει των τελευταίων κρίσιμων Εξελίξεων το ΔΣ του ΔΣΑ, αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων Αθηνών την προσεχή Τρίτη 28.4.2020 από την άσκηση των καθηκόντων τους, τόσο των δικαστικών, όσο και των εξωδικαστικών (υποθηκοφυλακεία, κτηματολογικά γραφεία), χωρίς πλαίσιο (ήτοι, χωρίς χορήγηση κατ’ εξαίρεση αδειών).

Η στάση του σώματος θα επανακαθοριστεί κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Τρίτη 28.4.2020 ώρα 13.00».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com