ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πλήθος κόσμου στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στη Νεάπολη της Λάρισας, με τους μικροπωλητές αλλά και τους καταναλωτές εμφανώς ανακουφισμένους από την άρση των απαγορεύσεων να κινούνται τηρώντας τα μέτρα, πουλώντας την πραμάτεια τους οι μεν και απολαμβάνοντας τα ψώνια και την καλοκαιρία οι δε.

Δυστυχώς όμως αυτό το καλό κλίμα χάλασαν οι απαράδεκτοι ψευτοτσαμπουκάδες πωλητή εσπεριδοειδών, που με φωνές και απειλές καταφέρθηκε εναντίον συνεργάτη της σελίδας που έσπευσε στη Νεάπολη για να εξασφαλίσει φωτογραφικό υλικό από τη λειτουργία της λαϊκής.

Ας μαζευτούν ορισμένοι και για να μην ξεχνιόμαστε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν αυτά που τους έδωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα το βήμα για να εκφράσουν τις απόψεις τους για μια απαγόρευση που έπληξε τον κλάδο αλλά και τους καταναλωτές.

Άντε γιατί έχουν ξεφύγει κάποιοι βάλλοντας κατά δικαίων και αδίκων και εκτοξεύοντας απειλές πανταχόθεν τραμπουκίζοντας κόσμο. Ας τους μαζέψουν επιτέλους τα σωματεία τους, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, ας είναι τουλάχιστον η τελευταία.

Αλήθεια ο πρόεδρος του σωματείου γνωρίζει για τους ψευτοτσαμπουκάδες της λαϊκής και τί θα κάνει για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα;

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ