ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Kείμενο του εκπαιδευτικού Βασίλη Μάικου με αφορμή ανώνυμα σχόλια δημοσιολογούντων σε σελίδες στο facebook

Φτάνει πια. Δε μπορεί ο τόπος να σέρνεται πίσω από δήθεν ”ανώνυμους” συκοφάντες των social, η ταυτότητα των οποίων είναι φυσικά γνωστή σε όλους, οι οποίοι έκαναν το κουτσομπολιό, την εμπάθεια και τη ρουφιανιά κανόνα καθημερινού σχολιασμού.

Δεν μπορεί άνθρωποι που χρησιμοποίησαν ανερυθρίαστα την πόλη ως πολιτική αποικία για να τσεπώνουν χωρίς ντροπή τα μισθά τους, άνθρωποι που δεν προσέφεραν ποτέ τίποτα εκτός από άθλιο πολιτικαντισμό και ανώνυμους ψιθύρους, να καθορίζουν τον πολιτικό λόγο στα μέτρα της μικρόψυχης εμπάθειάς τους.

Κρυμμένοι πίσω από κάθε αθώο ζωάκι του δάσους και ψεύτικα προφίλ που σχολιάζουν, να σκορπάνε δηλητήριο, συκοφαντίες και ψέμματα και όταν έρχεται η ώρα να ζητιανεύσουν και κανένα ”ψιλό για τα παιδιά μωρέ που γράφουν”. Εμείς εδώ στην πόλη που ζούμε με τις οικογένειες και τα παιδιά μας, με τα καλά και τα άσχημα , με τις διαφορές και τις διαφωνίες μας οφείλουμε να πούμε ένα ”Φτάνει πια”.

Τις βρώμικες συμπεριφορές που βίωσαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές του Παναγιώτη Σαρχώση και του Νίκου Μαλάκου, που προσπάθησαν με αξιοπρέπεια και κέρδισαν την εκτίμηση όλων, τις άθλιες συμπεριφορές που βίωσαν σε μόνιμη βάση δημοτικές παρατάξεις και επικεφαλής τους που στοχοποιήθηκαν με κάθε τρόπο, που βιώνει και η τωρινή δημοτική αρχή από την ίδια πάντα παρεούλα, δε θα τις κάνουμε κανόνα στην πόλη.

Έτσι κι αλλιώς όποιον τάχα στηρίζουν (και από πίσω τον θάβουν για να έρθει κάποτε η αρχοντιά τους από μακριά ως Σωτήρας) τον καίνε, χωρίς μάλιστα να το αξίζει. Οι κακιασμένες κουτσομπόλες που δεν έχουν το θάρρος να κατονομάσουν ή να εμφανιστούν δημόσια και κρύβονται πίσω από ροζ, κόκκινο ή ότι άλλο χρώμα ονειρεύονται, ας συνεχίσουν μόνοι τους στη λάσπη και το βούρκο.

Έτσι κι αλλιώς η αξιοπιστία τους εκεί βρίσκεται, παρέα με ορθογραφικά λάθη και άθλιο συντακτικό που προδίδουν και την ταυτότηταά τους – μου θέλουν και δημόσιο λόγο τρομάρα τους….

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ