ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Οι 2 Τ.Σ., μέλη της Νέας Δημοτικής Κίνησης, απαντούν στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας

Με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας λόγω της πανδημίας από τον Μάρτιο,  πολλές Δομές του Δήμου μας λειτουργούν με ποσοστό ασφαλείας ή με ελάχιστο προσωπικό. Στις δομές αυτές συγκαταλέγονται το πράσινο και η καθαριότητα.

Σε αυτές τις θέσεις εργασίας εργάζονται και άτομα ευπαθών ομάδων, οι οποίοι με νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης λαμβάνουν την άδεια ειδικού σκοπού και την άδεια ευπαθών ομάδων, τις οποίες δικαιούνται νόμιμα!

Ωστόσο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υπηρεσίες αυτές να υπολειτουργούν και να παρουσιάζεται καθυστέρηση στο έργο τους! Η προσπάθεια που καταβάλλει το προσωπικό είναι τεράστια, αλλά χωρίς την υπομονή και την καλή διάθεση των συμπολιτών μας δεν μπορεί να φανεί.

Η προσπάθεια όλου του Δήμου μας και των εργαζομένων, καθώς και η υπομονή που δείξαμε άρχισε να αποδεικνύει το έργο τους και την εικόνα που όλοι επιθυμούμε, η οποία όλο και θα βελτιώνεται!

Οι δύο τοπικοί σύμβουλοι της Κοινότητας Αμπελώνα, Μασούρα Ελισάβετ και Κουτούκα Μαρία, γνωρίζοντας το πραγματικό πρόβλημα και βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζοντας και την εξέλιξη των πραγμάτων και τις ενέργειες του Δήμου μας, κρίναμε σωστό να μην συμφωνήσουμε στην δημοσίευση της επιστολής του Τοπικού Συμβουλίου στο διαδίκτυο, ( που αναρτήθηκε τις προηγούμενες ημέρες) αλλά να περιμένουμε τα αποτελέσματα εντός των επόμενων ημερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ