ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Άγριος καυγάς με φωνές, ακατάσχετο υβρεολόγιο, εκκλήσεις για βοήθεια και μικροσυμπλοκές αναστάτωσε το βράδυ της Κυριακής το κέντρο της Λάρισας, ενώ το «θερμό» επεισόδιο έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, που έσπευσε στο σημείο με μοτοσυκλέτες και περιπολικά προκειμένου να εκτονώσει την ένταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11.30 το βράδυ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άνδρας διαπληκτίστηκε αρχικά με γυναίκα πλησίον της εισόδου πάρκινγκ που βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου 25-27, στο κέντρο της πόλης, για να ακολουθήσει ένταση και μικροσυμπλοκή και με τον συνοδό της.

Οι τόνοι ανέβηκαν και οι φωνές και οι εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά, με αποτέλεσμα περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία που έσπευσε με δύο περιπολικά και δύο μοτοσυκλέτες για να επιληφθεί του περιστατικού.

Αποτέλεσμα του επεισοδίου να προσαχθούν στην αστυνομία συνολικά 4 άτομα, οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου και δύο συνοδοί τους (ως μάρτυρες), ενώ η γυναίκα που διαπληκτίστηκε με τον άνδρα κατήγγειλε απειλή και εξύβριση.

Όλοι τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αναφέροντας πως επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματος, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως αίσθηση σε δεκάδες περίοικους προκάλεσε η αντίδραση ένστολου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη σελίδα λειτούργησε τουλάχιστον αψυχολόγητα και παρορμητικά στις προκλήσεις που δέχτηκε.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ