ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για τον τρόπο που έδρασε στο πρόβλημα με τον αμίαντο απέναντι από το ΓΕΛ Τυρνάβου ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας πολιτικοί φίλοι του Λαρισαίου πολιτικού υποστηρίζοντας ότι βρίσκει τρόπους να “χτυπά”, άμεσα και αποτελεσματικά.

Αν κάτι ξεχωρίζει τον Χρήστο Κέλλα, είναι πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αφήσει το επάγγελμά του και ίσως αυτό είναι που τον κάνει να έχει άμεσα αντανακλαστικά, επιλέγοντας τους… γρήγορους δρόμους επίλυσης των θεμάτων.

Για τον λόγο του αληθές, η επιλογή του να επικοινωνήσει άμεσα με την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, για το θέμα της απομάκρυνσης των πλακών αμιάντου από τη στέγη κτιρίου ιδιοκτησίας της, απέναντι από το ΓΕΛ Τυρνάβου, είχε ως αποτέλεσμα η Διοίκηση της Τράπεζας να καταθέσει άμεσα άδεια κατεδάφισης του εν λόγω κτιρίου και να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απομάκρυνση των επικίνδυνων πλακών.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ορθά επέλεξε να μην αναλωθεί σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες, όπως ερωτήσεις σε Υπουργεία κλπ, καθώς εκτός της χρονοκαθυστέρησης που παρατηρείται, (αφού μια ερώτηση φτάνει στα Υπουργεία μετά από μέρες και η απάντηση στην καλύτερη των περιπτώσεων, έρχεται μετά από τουλάχιστον 20 μέρες), θα ήταν και ανούσια, καθώς η Εθνική Τράπεζα αποτελεί ανεξάρτητο όργανο.

Αυτονόητες ενέργειες, που κάνουν την διαφορά και φέρνουν αποτελέσματα.

Ξέρει να στοχεύει…”, σημείωναν χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ