ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ ΝΙΚΟ ΝΤΑΓΚΑ

Βαρύ το πένθος και δύσκολες οι ώρες για τον αντιδήμαρχο Αγιάς και γνωστό επιχειρηματία των παραλίων Νίκο Ντάγκα, που έχασε τον πατέρα του Αθανάσιο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου στη Αγιά, ενώ με μια συγκινητική ανάρτηση ο Νίκος Ντάγκας ευχαριστεί όλους για τη συμπαράσταση και συνοδεύοντας τα λόγια του με μια χαρακτηριστική φωτογραφία από την ήρεμη θάλασσα της Βελίκας αναφέρει τα εξής:

“Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, για την ηθική συμπαράσταση σε αυτήν την απώλεια, που δυστυχώς είναι ο δρόμος και η εξέλιξη της ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ότι σε έντονα συναισθήματα δεν είσαι ΜΟΝΟΣ.
Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς θα θελαν να πουν ένα τελευταίο «αντίο» η να δώσουν μια αγκαλιά σε εμάς. Πιστεύω όμως, ότι για να έχουμε τις μνήμες ζωντανές, αλλά και για να μπορούμε να δημιουργήσουμε και άλλες είναι καλλίτερα να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή… Ασφαλείς και όλοι μαζί χωρίς να λείπει κανένας σε μια παρόμοια ίσως θάλασσα σαν την σημερινή”.

Θερμά συλλυπητήρια από τη σελίδα για την απώλεια.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ