ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίχθηκε το μακάβριο εύρημα πτώματος στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Πλατυκάμπου που κινητοποίησε το βράδυ της Δευτέρας την αστυνομία, καθώς η κατάσταση της σορού και ένα παπούτσι που βρέθηκε στο σημείο περιέπλεξε τις αρχικές εκτιμήσεις σχετικά με την ταυτότητά της.

Το πτώμα βρέθηκε σε σήψη σε αρδευτικό κανάλι, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις πως επρόκειτο για άγνωστο άνδρα ανατράπηκαν σήμερα από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, που κατέληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για γυναίκα ως προς το φύλο.

Μιλώντας στο paidis.com η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή ανέφερε πως τα ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για γυναίκα και μάλιστα ηλικιωμένη, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση και τα μέχρι στιγμής ευρήματα απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή τα ευρήματα στρέφουν τις έρευνες σε εξαφανισμένο για πάνω από 1,5 χρόνο άτομο που κινούνταν ως επαίτης στην περιοχή, ενώ πληροφορίες της σελίδας αναφέρουν πως οι έρευνες στο αρδευτικό κανάλι θα συνεχισθούν για τον εντοπισμό και άλλων στοιχείων που θα βοηθήσουν ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.

Σε αναμονή και της όποιας επίσημης ανακοίνωσης οι αστυνομικές αρχές «ξεσκονίζουν» προς το παρόν τις αναφορές εξαφανίσεων στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να είναι σε θέση να δώσουν ακριβείς απαντήσεις ως προς την ταυτότητα του πτώματος.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ