ZEOTEC LARISSA: ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ, ΚΟΥΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Όπως όλοι γνωρίζουμε από τη Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκινάει η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού που είχαν επιβληθεί λόγο του νέου κορονοϊού.

Η μετάβαση βέβαια στη νέα πραγματικότητα θα γίνει σταδιακά και κάτω από συγκεκριμένους κανόνες για την προστασία όλων.

Έτσι μια νέα πραγματικότητα θα είναι αυτή της απολύμανσης χώρων και ειδών κοινής χρήσης. Ακολουθώντας, φυσικά όλοι μας αυτές τις οδηγίες, η απολύμανση του χώρου μας για την προστασία τη δική μας αλλά και των πελατών μας θα γίνει πλέον τρόπος ζωής.

Πως όμως γίνεται μια σωστή και αποτελεσματική απολύμανση;

Φυσικά από κάποιον επαγγελματία με εγκεκριμένες μεθόδους και προϊόντα.

Γιατί ZeoTec Larissa;

Η ZeoTec Larissa έχει δημιουργήσει πλέον μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, καθώς προσφέρει προϊόντα καθαρισμού, για επαγγελματίες και νοικοκυριά, με εγγυημένα αποτελέσματα, ασφάλεια χρήσης και φυσικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον καθώς έχουν ως βάση τον φυσικό υλικό ζεόλιθο και είναι απαλλαγμένα από βλαβερές χημικές ουσίες.

Έτσι η ZeοTec Larissa επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της στις απολυμάνσεις χώρων, οι οποίες επιβλέπονται από το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας και φυσικά δίδοντας και τη νόμιμη πιστοποίηση απολύμανσης, εγγυάται και πάλι το αποτέλεσμα αυτής.

Ξεκινώντας με τα κομμωτήρια και τους χώρους προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, που θα είναι και οι πρώτες επιχειρήσεις που θα ανοίξουν, σίγουρα έχουν άμεση ανάγκη απολύμανσης του χώρου τους καθώς εκεί  οι πελάτες παραμένουν αρκετό χρονικό διάστημα και αναπόφευκτα χρησιμοποιούν πολλούς από τους χώρους και τα αντικείμενα του καταστήματος.

“Η εταιρία μας επισκέπτεται το χώρο σας, σας συμβουλεύει για τα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν, όπως ο σωστός καθαρισμός του χώρου πριν την απολύμανση για να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα αυτής, ακούει τις ανάγκες σας, προτείνει και εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους απολύμανσης με νέας τεχνολογίας μηχανήματα, παρέχοντας ασφάλεια σε εσάς και τους πελάτες σας.

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα είναι το κόστος της απολύμανσης.

Η ZeoTec Larissa και εκεί αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της με προσιτές τιμές και προσφορές.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε σε όποια απορία σας”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης που με αξιοπιστία και ασφάλεια απολυμαίνει πραγματικά το χώρο σας.

ZeoTec Larissa στην οδό Αγίας Τριάδος 60-62 εμπορικό κέντρο Γαία στη Φιλιππούπολη

Και στα τηλέφωνα: 2410 610999,  6945063159

Διεύθυνση email zeoteclarissa@gmail.com, www.zeotec.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ