ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Γ. ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ

Μία προκλητική και επικίνδυνη ανάρτηση που δημιουργεί συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού έκανε πριν από λίγη ώρα ο πολιτευτής Λάρισας της ΝΔ, Γιώργος Καραβάνας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά να μην παίρνουν το μισθό τους οι εκπαιδευτικοί δημόσιοι υπάλληλοι επειδή δεν δουλεύουν όπως υποστηρίζει.

Ο κ. Καραβάνας που με απόφαση της γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ τοποθετήθηκε πρόσφατα γενικός συντονιστής του μητρώου πολιτικών στελεχών του κόμματος στη Θεσσαλία, είναι βέβαιο ότι με την τοποθέτησή του αυτή προκαλεί σύγχυση στην εκπαιδευτική κοινότητα, που έχει απέναντί της ένα αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο αλλά και την προβληματική επάνοδο στα σχολεία.

Πάντως θα πρέπει να πούμε ότι ο κ. Καραβάνας που προέρχεται από τη Δράση, έχοντας περάσει και από το Ποτάμι, μας έχει συνηθίσει σε ακραίες νεοφιλελεύθερες τοποθετήσεις την περίοδο των μνημονίων, που και τότε προκαλούσαν οργή στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία απαράδεκτη τοποθέτηση από ένα πολιτικό πρόσωπο που αν δεν λειτουργεί σαν λαγός της κυβέρνησης, θα πρέπει να αποδοκιμαστεί από το κυβερνών κόμμα, αλλιώς είναι βέβαιο ότι ξυπνά μνήμες του πρόσφατου κυβερνητικού παρελθόντος της ΝΔ με τις απολύσεις, τις διαθεσιμότητες, τις διώξεις και την ανασφάλεια των εκπαιδευτικών και άλλων δημοσίων υπαλλήλων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ