ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ Γ. ΚΑΡΑΒΑΝΑ

Αμεση ήταν η αντίδραση του γνωστού συνδικαλιστή της ΔΟΕ Δημήτρη Μπράτη σε όσα ανέφερε χθες ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Καραβάνας σε ανάρτησή του για περικοπή μισθών σε δημοσίους υπαλλήλους που δεν δουλεύουν. Ο γνωστός συνδικαλιστής γράφει:

“Ο πολιτευτής Λάρισας της Ν.Δ. δεν είναι ο μόνος, πολλοί το σκέφτονται και το κρατάνε μέσα τους,αλλά αυτός αποφάσισε να το εκφράσει δημόσια και .Ζητά,μάλιστα, και σοβαρά επιχειρήματα,ενώ αποφάσισε να επενδύσει στον κοινωνικό αυτοματισμό,μήπως και πάρει καμιά ψήφο παραπάνω και την επόμενη φορά εκλεγεί βουλευτής με τη Ν.Δ.στη Λάρισα,αφού ως τώρα απέτυχε.

Και πάμε στα σοβαρά επιχειρήματα,γιατί η ανάρτησή του στερείται τέτοιων επιχειρημάτων.Ένα-ένα λοιπόν :

Α’ ΠΟΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

1.Οι 150.000 εκπκοί Δ.Υ. εργάζονται εξ αποστάσεως κι η ίδια η κυβέρνηση-δια του κυβερνητικού εκπροσώπου και της υπουργού παιδείας-καθώς και σύσσωμη η αντιπολίτευση τους απένειμαν τα εύσημα.

2.Οι 80.000 υγειονομικοί χαρακτηρίζονται ήρωες από όλη την ελληνική κοινωνία.Την δε ανάγκη στήριξης του ΕΣΥ την αναγνώρισε ο ίδιος ο αργηγός του και πρωθυπουργός,παρά τα όσα έλεγε κι έκανε στο παρελθόν.Στο ΕΣΥ προσέτρεξε κι ο συνάδελφός του βουλευτής Λάρισας κ.Κέλας(αξιοπρεπέστατος ο άνθρωπος) για να νοσηλευθεί κι έγινε καλά.

3.Οι 80.000 υπάλληλοι των Δήμων εργάζονται κανονικά και κάνουν την αποκομιδή των σκουπιδιών με κίνδυνο,ιδιαίτερα τώρα,της υγείας τους.

4.Χιλιάδες άλλοι υπάλληλοι εργάζονται στα υπουργεία τους κανονικά ,αφού καμιά Δημόσια Υπηρεσία δεν έκλεισε.

5.Οι ένστολοι (αστυνομικοί-στρατιωτικοί-λιμενικοί κλπ) κι αυτοί εργάζονται κανονικά.Όλοι οι παραπάνω είναι ,περίπου,563.000 όσο είναι και το σύνολο των υπαλλήλων του δημοσίου.

Β’ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ

Δεν εργάζονται όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες κι όσοι κάνουν χρήση της άδειας ειδικού σκοπού ,που η κυβέρνηση θέσπισε.

Γι αυτούς,λοιπόν,ζητά την περικοπή του μισθού ο κ.πολιτευτής της Ν.Δ.;

Από τα παραπάνω,αυτό συμπεραίνεται.

Ας μας το πει,όμως,κι ο ίδιος ξεκάθαρα ,μήπως και τον αδικούμε”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ