«ΕΚΡΑΞΕ» ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ Δ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!

Ιδιαίτερος ο φετινός εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς, με τα συνδικάτα να τιμούν την επέτειο παρά τις κυβερνητικές προτροπές για μεταφορά των εκδηλώσεων στις 9 Μαΐου, τηρώντας αποστάσεις και παίρνοντας μέτρα ασφαλείας.

Δεν ασπάστηκαν ωστόσο όλοι τις σχετικές αποφάσεις, που πάρθηκαν και σε τοπικό επίπεδο, αφού ο γνωστός συνδικαλιστής και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λάρισας της ΑΔΕΔΥ Δ. Παπαποστόλου όχι μόνο έλαμψε διά της απουσίας του από τη συγκέντρωση μα καταφέρθηκε και με σχόλια εναντίον της κάνοντας λόγο για «αντάρτικο» και συνδικαλιστές «υπεράνω των νόμων».

Χαρακτηριστική η ανάρτησή του ανήμερα της Πρωτομαγιάς, που έχει ως εξής:

“Όταν αγωνίζεσαι για κοινωνική δικαιοσύνη και παράλληλα θεωρείς εσύ ότι είσαι ΥΠΕΡΑΝΩ των νόμων

Η χώρα μας και όλος ο Πλανήτης βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Η Κυβέρνηση μετέφερε τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς για το Σάββατο 9 Μαΐου λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν μέχρι 4 Μαΐου. Λογικό είναι να υπάρχουν αντίθετες απόψεις γι΄αυτή τη μεταφορά από κόμματα και παρατάξεις .Είχαν όμως υποχρέωση να την σεβαστούν. Δυστυχώς κάποιοι έκαναν ‘’ αντάρτικο΄΄. Ήξεραν ότι δεν θα τους επιβληθεί κάποιο πρόστιμο σε αντίθεση με τον παππού ή τη γιαγιά που δε συμπλήρωσαν σωστά τη βεβαίωση για έξοδο από το σπίτι !.
Προσωπικά, εκτός από συνδικαλιστής, είμαι πάνω απ΄ όλα δάσκαλος .Όταν ζητώ από τους μικρούς μαθητές μου να σέβονται τους ΚΑΝΟΝΕΣ του σχολείου, έχω υποχρέωση να σέβομαι τους νόμους σε μια δημοκρατική χώρα.

Είναι ΥΠΕΡΑΝΩ των νόμων!

Μάλλον δεν το πολυχάρηκαν συνάδελφοί του, όπως και ο Περιφερειάρχης, που να θυμίσουμε πως αν και θεσμικός έδωσε το παρών στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Ο καθένας με τις απόψεις του…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ