ΜΑΤΙ – ΜΑΤΙ: ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ, ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ

Ξεκίνημα αύριο Δευτέρα στη μετά κορωνοϊό εποχή για τον κλάδο των οπτικών και σίγουρα η αλυσίδα Μάτι – Μάτι με δεκάδες καταστήματα σε όλη τη χώρα θα παίξει τον δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει σε όλο τον κόσμο η ανάγκη για ασφάλεια και προστασία από τον ιό.

Τα καταστήματα της Μάτι – Μάτι μπαίνουν λοιπόν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα προσφέροντας σε όλους εσάς μια πλήρη ανανεωμένη συλλογή σε γυαλιά ηλίου, σκελετούς όρασης, φακούς επαφής και αξεσουάρ, σε ασυναγώνιστες τιμές και με πολλές προσφορές σε ένα θωρακισμένο περιβάλλον αφού σε όλα τα καταστήματα τηρούνται όλοι οι προβλεπόμενοι όροι ασφαλείας και υγιεινής που θα σας γεμίσουν σιγουριά και θα σας δώσουν ένα πραγματικό αίσθημα ασφάλειας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε ένα από τα καταστήματα.

Το προσωπικό έχοντας ενημερωθεί πλήρως για τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας ενημερώσει, ενώ όλα τα προϊόντα θα απολυμαίνονται σχολαστικά εκμηδενίζοντας όλους τους κινδύνους.

Μάτι – Μάτι με 5 καταστήματα στη Λάρισα και πλέον και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση mati-mati.com με ένα πλήρες e-shop για όλους εσάς που προτιμάτε την ασφάλεια των αγορών από το σπίτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ