ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ – ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Μεγάλος «χαμένος» ο ΠΟΕ – Τι θα γίνει με τον υποβιβασμό

Την άνοδό του στην Γ’ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζει ο Αετός Μακρυχωρίου μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με βάση την οποία αναστέλλεται οριστικά η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων των ΕΠΣ περιόδου 2019-2020 λόγω της πανδημίας.

Με βάση την απόφαση ο πρωτοπόρος μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος Αετός Μακρυχωρίου ανακηρύσσεται πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΛ, ενώ μεγάλος «χαμένος» της διοργάνωσης ήταν ο ΠΟΕ, που ακολουθούσε με μόλις ένα βαθμό διαφορά!

Η βαθμολογία που τελικά έδωσε το πρωτάθλημα στον Αετό είχε ως εξής:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (24η αγωνιστική)

Μακρυχώρι 61

ΠΟΕ 60

Φαλανιακός 52

Σμόλικας 38

Δωτιέας Αγιάς 38

Κιλελέρ 36

Αμπελιά 34

Αβέρωφ 33

Μαυροβούνι 32

Αχιλλέας Φ. 29

Αργυροπούλι 23

Δαμασιακός 20

Τύρναβος 20

Βλαχογιάννι 17

Αμπελωνιακός 15

*Η Λάρισα 2012 έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ήταν δίπλα στον πρόεδρο της ομάδας μας Κώστα Τουρλακοπουλο και αντιπρόεδρο Αλέξη Τσιτούρα χάρη στους οποίους πετύχαμε τον στόχο μας!!!!

Το βράδυ της Τετάρτης (29/4) με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ γνωστοποίησε την άνοδο των πρωτοπόρων όλων των Α’ ΕΠΣ στην Γ’ Εθνική για την περίοδο 2020-21. Με αυτή την εξέλιξη πρωταθλητής Α’ ΕΠΣΛ DE TOX για την περίοδο 2019-2020 ανακηρύσσεται ο Αετός Μακρυχωρίου.

Μία εξέλιξη που δικαιώνει τις προσπάθειες των ανθρώπων της διοίκησης του Αετού, του προέδρου Κώστα Τουρλακόπουλου, του αντιπροέδρου Αλέξη Τσιτούρα, του προπονητή Κώστα Κατσάρα, του βοηθού Λευτέρη Τέα και όλων των ποδοσφαιριστών που έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σίγουρα η επόμενη ημέρα θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τον Αετό και όλο το χωριό. Εξάλλου άπαντες στην διοίκηση προετοιμάζουν εδώ και καιρό τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Εξάλλου θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με τον υποβιβασμό των ομάδων, αφού σύμφωνα με την απόφαση της ΕΠΟ οι Ενώσεις αναμένεται να προβούν σε τροποποίηση της προκήρυξης των πρωταθλημάτων.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, με τις ομάδες να αναμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις και σε τοπικό επίπεδο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ