ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ… ΨΑΛΙΔΙΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πήραν φωτιά τα ψαλίδια από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κουρείο “hair cut by… George” (Νικηταρά 40, Λάρισα), όπως και στα περισσότερα κουρεία και κομμωτήρια σε όλη τη χώρα.

Μιλώντας ο ιδιοκτήτης του “hair cut by… George” Γιώργος Παύλου επισημαίνει ότι εξυπηρετεί τους πελάτες του τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής.

«Οι πελάτες μας προσέρχονται με ραντεβού στον χώρο μας, που είναι κατάλληλα προετοιμασμένος να τους υποδεχθεί τηρώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής για την προστασία όλων μας, ενώ τα εργαλεία μας περνούν από διαδικασία απολύμανσης σχολαστικά και με τη χρήση ειδικών αντισηπτικών που χρησιμοποιούνται στην Οδοντιατρική», επισημαίνει στη σελίδα ο κ. Παύλου, σημειώνοντας πως ανάλογη διαδικασία ακολουθείται και για όλες οι επιφάνειες και τους υπόλοιπους χώρους του καταστήματος.

Χαμογελαστός αν και… μασκοφόρος ο κ. Παύλου εύχεται «καλή αρχή» σε όλους τους συναδέλφους του, όπως και στους υπόλοιπους επαγγελματίες, τονίζοντας πως με σειρά, τάξη και υπομονή θα εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες, που μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους στο τηλέφωνο 2414007917.

ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ξεκίνημα αισιοδοξίας και στα κουρεία – κομμωτήρια του Τυρνάβου. Για την επανεκκίνηση μίλησε στο paidis.com ο γνωστός κομμωτής Αλέξης Μπεκίρης επισημαίνοντας τα εξής:

«Πρώτη μέρα λειτουργίας του κομμωτηρίου!!! Η αγωνία και ο φόβος υπάρχουν και δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν έως ότου βρεθεί μια λύση για την εξάπλωση του ιού.

Το κομμωτήριο μας πιστό στην εφαρμογή του νόμου και με τα απαραίτητα μέσα κάλυψης της προσωπικής υγιεινής τόσο των πελατών όσων και του προσωπικού.

Εύχομαι καλή αρχή σε όλους τους συναδέλφους και υπομονή στους πελάτες για την εξυπηρέτηση τους όπου θα είναι άμεση!!!!οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες σε όλα τα ξεκινήματα της ζωής όπως και σε αυτό που ζούμε τώρα…

Κουράγιο και δύναμη σε όλους…

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κουρέας Δημήτρης Σακούτσιος ο οποίος σημείωσε ότι οι πελάτες μπαίνουν στο κουρείο κατόπιν ραντεβού τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Από την πλευρά του και ο ίδιος φροντίζει να έχει στο κατάστημα μάσκες και αντισηπτικά, ενώ όλα τα σύνεργα απολυμαίνονται σχολαστικά. Η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά σύμφωνα με τον κ. Σακούτσιο ο οποίος περιμένει ανάλογη συνέχεια τις επόμενες ημέρες αν και όπως επισημαίνει η κατάσταση θα βελτιώνεται μέρα με την ημέρα και ειδικά από την επόμενη εβδομάδα όταν και θα ανοίξει ακόμη περισσότερο η αγορά.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ