ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 138

Καταγγελτικός ο λόγος με το παράλογο που μας βρήκε ακροατή μου και εξηγούμαι, που θέμα με την καλλιτέχνιδα δεν έχω μα αδυνατώ να κατανοήσω την επιλογή της περιφοράς της Άλκηστις σε φορτηγό για τις ανάγκες αναπτέρωσης του ηθικού των κατοίκων της πρωτεύουσας (μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρούμενου), όταν ο τρισμέγιστος συνάδελφος της έκανε hit το τρελό φορτηγό αναβαθμίζοντάς το ρόλο του στις καρδιές και τη συνείδηση του μέσου Έλληνα.

Με κυρίευσε η αμφιβολία δεν το κρύβω και εκεί που περίμενα αναπτέρωση πήρε και λύσσαξε το διαδίκτυο με τον συνωστισμό που προκλήθηκε, την ώρα που το χαλαρό τζινάκι του πρωθυπουργού σχολιαζόταν ποικιλοτρόπως, σε πείσμα του Χαρδαλιά που επιμένει να προσβάλλει την αισθητική των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με κάτι «πασέ» μπουφάν της Πολιτικής (μας) Προστασίας.

Βρε λες να τα βάζουν με τον ψάλτη και να… σπρώχνουν Πρωτοψάλτη, πήρα και προβληματίστηκα, μέχρι που μας προέκυψε τοπικός άρχοντας που ήρθε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με κίνηση-ματ, μεταφέροντας σου λέει το Άγιο Φως σε ναό της Λάρισας.

«Φωτιά στα Σαββατόβραδα», έκανε τις βόλτες της συνειρμικά η σκέψη, για να’μαι και στο πνεύμα των όσων περιγράφω, πριν αναχωρήσει τρέχοντας για άλλες πολιτείες, εκπαιδευτικές.

Τα «ελικικού» και λοιπές επιμορφωτικές δυνάμεις μας άφησαν χρόνους, η αστοχία σου λέει διορθώθηκε και πήρε τη θέση της δίπλα σε εκείνες των διοικητάδων των νοσοκομείων και της ενίσχυσης των μέσων ενημέρωσης που προηγήθηκαν, με την πρωθυπουργική πυγμή να θριαμβεύει, την πολιτική ευθύνη να πάει περίπατο και τον κ. Βρούτση μας να τη γλυτώνει μέχρι νεωτέρας με απλή παρατήρηση για το… φάουλ, καθώς όπως αποδείχθηκε μπορεί να λοιμώχθηκε μα δεν εκδιώχθηκε από την κυβερνητική ομάδα.

«Ομάδα που κερδίζει (τον ιό) δεν αλλάζει», με κατακεραύνωσε η γειτόνισσα που τόλμησα να αμφισβητήσω το σοβαρό και υπεύθυνο της απόφασης και με την ουρά στα σκέλια έστειλα «6» και πήγα για βρούβες, ασκησιολόγιο το οποίο σκοπεύω να τηρήσω ευλαβικά (αντάμα με το μάσημα σανού) μέχρι και τη διόρθωση της επόμενης αστοχίας (που θου Κύριε…).

Με το ερέθισμα που προέκυψε εξ Αθηνών νωπό στη σκέψη μονόδρομος η επιλογή και στα πλατό της εκπομπής Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Κάτι η περιφερόμενη συναυλία, κάτι το άνοιγμα των δικαστηρίων και τα όσα αποφασίζονται για την πρώτη κατοικία ακούμε «ΠΑΜΕ ΧΑΒΑΗ» (It’s a pity) σε στίχους Ελένης Μηλιώκα και μουσική Leander Top & Pierr Baigorry & Olivier Toussaint & Paul de Senneville, από τη δισκογραφική δουλειά «ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ».

Καλή ακρόαση, καλό μας μήνα και τις ευχές μας σε άπιστους και μη…

ΧΙΚ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ