ΝΤΡΟΠΗ Η ΕΡΤ “ΠΕΘΑΝΕ” ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ

Συγγνώμη» ζήτησε η ΕΡΤ από τους οικείους του Μίκη Θεοδωράκη και της Ειρήνης Παππά για την απροσεξία που οδήγησε σε ανάρτηση καλλιτεχνικών αφιερωμάτων… στη μνήμη τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια, η ΕΡΤ εξηγεί ότι «σε ιστοσελίδα που διατηρεί το Τμήμα Αρχείου της ΕΡΤ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβηκαν σήμερα το πρωί δύο αναρτήσεις στη «μνήμη» των Μίκη Θεοδωράκη και Ειρήνης Παππά».

«Η Διοίκηση της ΕΡΤ ήδη επικοινώνησε με τους οικείους των δύο κορυφαίων δημιουργών, ζήτησε συγγνώμη για τη δημόσια αυτή απρέπεια και έχει ήδη επιληφθεί για να διερευνηθεί άμεσα πώς έγιναν οι εν λόγω αναρτήσεις» σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Στις αναρτήσεις αναφερόταν ότι και οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες έφυγαν σήμερα από τη ζωή.

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Παρουσίες-Ειρήνη Παπά στις “Ωδές” του Βαγγέλη Παπαθανασίου», στην οποία η σπουδαία ηθοποιός ερμηνεύει ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ μας ξεναγεί στο χωριό της, Χιλιομόδι, αλλά και σε μέρη που αγάπησε και συνδέθηκε μαζί τους. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στην Ειρήνη Παπά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή» ανέφερε η σχετική ανάρτηση για την Ειρήνη Παππά.

Η ΕΡΤ «πέθανε» Ειρήνη Παππά και Μίκη Θεοδωράκη - Η ανακοίνωσή της (Pics)

«Απόσπασμα από την εκπομπή «Το καλλιτεχνικό καφενείο», παραγωγής 1985, στην οποία ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συναντηθεί τηλεοπτικά με τους πιο στενούς του συνεργάτες. Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε σήμερα από τη ζωή» τόνιζε η ανάρτηση για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Η ΕΡΤ «πέθανε» Ειρήνη Παππά και Μίκη Θεοδωράκη - Η ανακοίνωσή της (Pics)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com