ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ ΑΧ. ΝΤΑΒΕΛΗ – Π. ΠΟΛΑΚΗ

Στα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λυθεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη και του Λαρισαίου επιχειρηματία και προέδρου του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη, με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή κατά του κ. Νταβέλη στην οποία οποία υποστήριξε ότι αθωώθηκε σε δικαστήριο με τη βοήθεια ψευδομάρτυρα, υιοθετώντας έτσι δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Η συνέχεια δόθηκε από τον κ. Νταβέλη που έστειλε εξώδικο στον πρώην αναπληρωτή υπουργό επισημαίνοντας ότι στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε ψευδή και συκοφαντική σε βάρος του ανάρτηση αναφερόμενος στο θέμα της αθώωσής του από τη δικαιοσύνη.

Στο εξώδικο απάντησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb ο κ. Πολάκης προκαλώντας τον Λαρισαίο επιχειρηματία να του κάνει μήνυση ενώ στο στόχαστρό του μπήκε και η επένδυση του Λαρισαίου για την κατασκευή μασκών.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης ανέφερε:

“Πίσω ρε Νταβέλη που θα στείλεις και εξώδικο πως σε προσβάλλαμε!!!!
ΑΘΩΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ με τη βοήθεια της κυβέρνησης και τώρα που έγινε και η μάσκα υποχρεωτική έχεις εξασφαλισμένη πελατεία.
Όταν μπορούσε το εργοστάσιο του στρατού στο Μενίδι μια χαρά να τις παράγει(όπως έκανε και με τα αντισηπτικά) με τα μηχανήματα που έχει και το σταμάτησαν !
Εσυ σε 1 μήνα έστησες εργοστάσιο με αδειοδοτήσεις που έγιναν στο πι και φι και ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΙΚΙΣΚΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΓΕΜΝΗΤΡΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ !!

Εδώ είμαι ,ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΣΗ ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΣΦΗΜΩ!!!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ