ΕΡΙΞΕ ΥΠΝΩΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Απίστευτη υπόθεση υπεξαίρεσης πρόκειται να απασχολήσει σύντομα τη Δικαιοσύνη. Κοπέλα ηλικίας 25 ετών φέρεται να έκλεψε από τον συνομήλικο φίλο της το ποσό των 700 ευρώ. Εκείνο όμως που κάνει τρομερή εντύπωση είναι ο τρόπος, με τον οποίο το κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη στο Βόλο. Ο 25χρονος είχε γενέθλια και το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι του με την καλή του και διασκέδαζαν. Ηταν μία όμορφη βραδιά, η οποία όμως έμελλε να έχει διαφορετική εξέλιξη. Δίχως να αντιληφθεί πώς η σύντροφός του, του έριξε υπνωτικό στο ποτό και στη συνέχεια του έκλεψε την κάρτα. Την επομένη το πρωί αντιλήφθηκε τι συνέβη. Δεν θυμόταν τίποτα για το προηγούμενο βράδυ. Το κεφάλι του πονούσε πολύ, ενώ η καλή του απουσίαζε από το σπίτι.

Αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε να ψάχνει. Οταν χρειάστηκε να ψωνίσει με την κάρτα του διαπίστωσε ότι έλειπε ποσό 700 ευρώ και τότε άρχισε να λύνει το κουβάρι. Απευθύνθηκε στη φίλη του και τη ρώτησε γιατί πήρε την κάρτα του κι εκείνη αρνήθηκε την κλοπή, όμως στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι πήρε ένα μέρος των χρημάτων και συγκεκριμένα ποσό 300 ευρώ.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ