ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που εκτονώνουν τα κτηνώδη ένστικτά τους σε ανυπεράσπιστα αδέσποτα ζώα χτύπησαν σήμερα νωρίς το πρωί στον Τύρναβο σκοτώνοντας ένα αθώο μεγαλόσωμο αδέσποτο στην περιοχή της Καμάρας, το οποίο φρόντιζε τα τελευταία χρόνια μετ΄πα την εγκατάλειψή του η γειτονιά.
Για το τραγικό συμβάν με δράστες θρασύδειλους υπάνθρωπους ζωόφιλη της περιοχής ανέφερε στο paidis.com:
“Πριν από λίγο, έφυγε από την ζωή από φόλα ένα σκυλί, μεγαλόσωμο, αδέσποτο, που βρισκόταν στην Καμάρα. Τον ταΐζαμε, και εμείς, και δύο άλλες κυρίες από την γειτονιά. Ήταν ένα μεγαλόσωμο σκυλί, αρσενικό, άσπρο. Δεν πείραζε κανένα, ήταν και στειρωμένος, τον είχαμε στειρώσει πριν από δύο χρόνια, τον Νοέμβριο του 2018, με το πρόγραμμα του Δήμου. 
Το σκυλί, εμείς το μαζέψαμε, τον πήγαμε για στείρωση και εμείς τον ξαναφέραμε πίσω και τον αφήσαμε στην πλατεία γιατί εκεί θεωρούσε ότι ήταν σπίτι του. Δεν ενοχλούσε κανέναν, στειρωμένο ήταν, απλά κάποιος/οι, κάφρος/οι, στυγνός/οί δολοφόνος/οι, αποφάσισαν σήμερα το πρωί να του αφαιρέσουν την ζωή με τον πιο οδυνηρό τρόπο. Ακόμα και σε τέτοιες περιόδους, όπου “διαπιστώνουμε” πιο οδυνηρά από ποτέ ότι οι άνθρωποι δεν είμαστε άτρωτοι, κάποιος/οι αποφάσισε/αν, να αναλάβουν τον ρόλο του “εκκαθαριστή” στον Τύρναβο.
Σίγουρα, κάποιοι γνωρίζουν, αλλά δεν ευελπιστούμε ότι θα ανοίξουν στόματα, όπως δεν έχουν ανοίξει και ποτέ, και ούτε πρόκειται. Η σιωπή βέβαια, είναι συνενοχή, αλλά αυτό προφανώς δεν τους αγγίζει, γιατί νομίζουν ότι με τις φόλες θα εξαφανιστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα. Τα αδέσποτα, όπως ακόμα και ένα μωρό γνωρίζει, είναι δημιούργημα των ανεύθυνων ανθρώπων.
Σε παρακαλώ, δημοσιοποίησε το γεγονός, όχι ότι ευελπιστούμε ότι θα αποφασίσουν κάποια στόματα να ανοίξουν, αλλά μην νομίζουν ότι δεν θα τιμήσουμε την μνήμη αυτής της ψυχούλας, έστω και με μία δημοσιοποίηση. Το ζώο αυτό, στειρώθηκε με χρήματα του Δήμου.
Μην φωνάζουν για στειρώσεις οι “συμπολίτες” μας, αν είναι μετά από λίγο καιρό να ρίχνουν φόλες, και να μην έχουν απαιτήσεις από τον Δήμο, όχι μόνον από τον δικό μας, αλλά και από κανέναν άλλο, αν δεν αποφασίσουν να σταματήσουν να παίζουν τον ρόλο του Θεού ή αν δεν αποκτήσουν την παιδεία που χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει ένα ζώο!
Και να κοιμούνται ήσυχοι στην Καμάρα, ο “εχθρός εξολοθρεύτηκε”.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ