ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟ «ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ»

Ανοιξιάτικο, αισιόδοξο και με νέες γευστικές προτάσεις ξεκίνησε το Σάββατο και πάλι τη λειτουργία του το «Κουταλάκι», αγαπημένος προορισμός των Λαρισαίων για καφέ και γλυκό, στον πεζόδρομο της Βενιζέλου (Βενιζέλου 157, Λάρισα).

Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής για εργαζόμενους και πελάτες το «Κουταλάκι» λειτουργεί από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 11 το βράδυ προσφέροντας σε πακέτο τα ροφήματα και τα προϊόντα του, με άμεση εξυπηρέτηση (take away),όπως ορίστηκε από τις αρμόδιες αρχές.

Απολαύστε καφέ στη χόβολη και μεγάλη ποικιλία ροφημάτων και χυμών, δροσερή σπιτική λεμονάδα, σιροπιαστά και γλυκά του κουταλιού και μην παραλείψετε να ζητήσετε το «Κουταλάκι», τη νέα γευστική πρόταση του καταστήματος με σαντιγί, κρεμ πατισερί, σιροπιαστό τσουρέκι και καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς που γίνεται ανάρπαστη!

Πριν φύγετε πάρτε μια βαθιά ανάσα, αρώματα και χρώματα από τα ολάνθιστα γλαστράκια του καταστήματος, παρέα με τη μυρωδιά των γλυκών και του καφέ, θα σας συνοδεύσουν στη βόλτα σας στην πόλη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ