ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Μετά από δύο μήνες, οι μαθητές επιστρέφουν από τη Δευτέρα (11/5) στις σχολικές αίθουσες, ξεκινώντας από την Γ’ Λυκείου, ενώ από τις 18/5 επιστρέφουν οι υπόλοιπες τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, συνεργεία απολύμαναν κάθε προσβάσιμο χώρο στα σχολικά συγκροτήματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της Μουσικής Σχολής του Δήμου Αγιάς, ώστε το σχολικό περιβάλλον να είναι ασφαλές τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

«Έχουν ληφθεί όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την διαφύλαξη της υγείας των διδασκόντων και των μαθητών» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας Μπαρμπέρης Πέτρος, ο οποίος συμπληρώνει ότι όλο αυτό το διάστημα σε καθημερινή βάση γινόταν σχολαστικός καθαρισμός από το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων ενώ το Υπουργείο Παιδείας κα ο Δήμος Αγιάς χορήγησαν αντισηπτικά και γάντια στα σχολεία. Πρόσθεσε ακόμη ότι τη Δευτέρα παραδίδονται από τον Δήμο Αγιάς, πάνινες μάσκες με τριπλό φίλτρο Non-Wooven, για την κάλυψη αναγκών σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, συνεισφέροντας παράλληλα  και στη μείωση της επιβάρυνσης του περιβάλλοντος από τις μάσκες μιας χρήσεως .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ