ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ

Πανέτοιμο να σας υποδεχθεί μόλις τελειώσουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και να φιλοξενήσει με ασφάλεια τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις είναι το “ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ” στο δρόμο Αμπελώνα – Λάρισας.

“Είμαστε έτοιμοι να χαρίσουμε και φέτος επιτυχημένες εκδηλώσεις διατηρώντας υψηλά υγειονομικά standars για να ζήσουν τα ζευγάρια και οι καλεσμένοι τους ξέγνοιαστες στιγμές” σημειώνουν μιλώντας στο paidis.com οι υπεύθυνοι του καταστήματος.

Το “ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ” διαθέτει μεγάλη έκταση κατάφυτου κήπου που επιτρέπει να υπάρχει η προβλεπόμενη απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια, ενώ υπάρχουν σκέπαστρα που μπορούν να καλύψουν μία δεξίωση σε περίπτωση βροχής.

Ενώ διασφαλίζεται και η αυτονομία του εξωτερικού χώρου.

Ο εσωτερικός χώρος διαθέτει επίσης μεγάλα πορτάλ που εξασφαλίζουν φυσικό αερισμό και πλήρη ανανέωση του αέρα στην αίθουσα.

Η οικογένεια Αγριόδημου ήταν ανέκαθεν αυστηρή και σχολαστική με το θέμα της καθαριότητας και της υγιεινής του χώρου. Ειδικότερα τώρα που οι συνθήκες είναι τέτοιες που υπαγορεύουν ακόμη πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής τόσο στην κουζίνα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και στο σέρβις στους καλεσμένους τα πρωτόκολλα που εφαρμόζει το “ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ” θα είναι από τα πιο αυστηρά για να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσων συμμετέχουν στις εκδηλώσεις.

Το “ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ” εγγυάται την απολύμανση όλων των χώρων, τη σχολαστική καθαριότητα σε κουζίνα και τουαλέτες, ενώ θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους σε επάρκεια αντισηπτικά υγρά, γάντια και μάσκες για να χρησιμοποιηθούν αν κριθεί απαραίτητο.

“Εμείς θα τηρούμε όλα τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα, θα είμαστε προσεκτικοί και ευέλικτοι. Θέλουμε να εμπνέουμε σιγουριά και αισιοδοξία και εγγυόμαστε ότι ο γάμος θα γίνει ονειρεμένος όπως ακριβώς και πριν τον κορωνοϊό.

Περιμένουμε από την πολιτεία και τις τελευταίες διευκρινίσεις για τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να φιλοξενηθούν στις δεξιώσεις, οδηγίες για το χορό κ.λπ. αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε τα ζευγάρια για να τους χαρίσουμε αξέχαστες στιγμές για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους”, τονίζουν οι υπεύθυνοι του κτήματος.

4 ΧΡΟΝΙΑ

Το “ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ” φέτος γιορτάζει τα 4 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων γεμάτα πετυχημένες εκδηλώσεις και σημαντικές διακρίσεις όπως το Χρυσό Βραβείο Γεύσης που κέρδισε το 2019 από το BEST GREEK FOOD AWARDS σύμφωνα με το οποίο είναι στα δέκα καλύτερα κτήματα όλης της χώρας, βάσει των προτιμήσεων των πελατών.

ΚΤΗΜΑ ΕΛΕΝΑ στο 7ο χλμ. του δρόμου Αμπελώνα – Λάρισας, τηλ. 24920 32550, 6932 886594

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ