ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα για όσους δεν συμμορφώνονται ζήτησαν εκπρόσωποι του συλλόγου Ρομά σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια

Ευρεία σύσκεψη με αφορμή τα νέα κρούσματα που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη τις τελευταίες ημέρες αλλά και τα φαινόμενα συγχρωτισμού που παρατηρήθηκαν στον οικισμό συγκάλεσε σήμερα το βράδυ ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η κατάσταση και να εξεταστούν εκ νέου τρόποι περιορισμού της διάδοσης της νόσου και των ανεξέλεγκτων συμπεριφορών από μερίδα κατοίκων του οικισμού.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να υπάρξει αύριο εκτεταμένη λήψη δειγμάτων και ιχνηλάτηση στην περιοχή, τα αποτελέσματα των οποίων θα καθορίσουν εν πολλοίς τις επόμενες κινήσεις.

Επίσης τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες και ειδικά από τους εκπροσώπους του συλλόγου των Ρομά της συνοικίας ότι είναι απαραίτητο να σταματήσουν τα πάσης φύσης γλέντια που πραγματοποιούνται και πάλι στην περιοχή και τονίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει επέμβαση του Εισαγγελέα για όσους δεν συμμορφώνονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνο που ξεκαθαρίστηκε στη σύσκεψη είναι ότι δεν είναι εκτός παιχνιδιού η επιβολή νέας καραντίνας στην περιοχή σε περίπτωση που υπάρξουν νέα κρούσματα και κυρίως σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμμόρφωση των κατοίκων και συνεργασία τους με τις αρχές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ