ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ Η 5η ΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στην 5Η Υγειονομική Περιφέρεια κατά την οποία δόθηκαν από τον Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη κατευθυντήριες οδηγίες όσον αφορά την κατάρτιση των προτάσεων και την υποβολή των Τεχνικών Δελτίων προς τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας  για το ποσό των 7 εκ. €

Η σημερινή σύσκεψη αποτελεί συνέχεια εκείνης που προηγήθηκε την Παρασκευή 8.5.20 μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, κατά την οποία ο κ. Αγοραστός ανακοίνωσε το ποσό των 18.5 εκ. € που θα διαθέσει μέσω ΕΣΠΑ για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, μέτρα ατομικής προστασίας και προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού.

Στη σύσκεψη παρεβρέθησαν οι Υποδιοικητές της ΥΠΕ κ.κ. Σταύρος Παπαγεωργίου και Ηλίας Τσιαούσης καθώς και ο Διοικητής του Π.Γ.Ν. Λάρισας κ. Δημήτρης Κατσικονούρης, ο Υποδιοικητής του Π.Γ.Ν. Λάρισας κ. Γιώργος Αποστολίνας,  ο α.α. Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κ. Απόστολος Κομνός,  ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Δημήτρης Κεχαγιάς, ο Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων κ. Κώστας Γρηγορίου και ο Διοικητής του Γ.Ν Βόλου κ. Γιάννης Ντόκος και δεσμεύτηκαν για την άμεση υλοποίηση των ανωτέρω.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ