ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μήνυμα του δημάρχου Τεμπών Γ. Μανώλη με αφορμή την επανεκκίνηση της οικονομίας

Το τελευταίο διάστημα η Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικά, αλλά και δήμος Τεμπών ειδικά, δίνει τη δική του μάχη ενάντια στην πανδημία λόγω κορωνοϊού. Προτεραιότητά μας, από την αρχή της πανδημίας ήταν και παραμένει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Καθώς όμως περνάμε στο δεύτερο στάδιο αυξάνεται η ανησυχία για τις οικονομικές εξελίξεις.

Η πρώτη φάση, η αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας στο δήμο μας, στέφθηκε με επιτυχία. Στη δεύτερη αυτή φάση και καθώς σταδιακά επανέρχεται η κανονικότητα στις οικονομικές δραστηριότητες, υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω δυναμική και ενίσχυση της  τοπικής επιχειρηματικότητας. Σαν δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, θέσαμε ως προτεραιότητα την προτίμηση και συνεργασία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας. Θεωρείται αυτονόητο αλλά οφείλουμε να το επαναλάβουμε: Αυτό το διάστημα της  επανεκκίνησης της οικονομίας που το επιχειρηματικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις καλούνται να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν, είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό. Καλούμαστε λοιπόν όλοι μας, δημοτική Αρχή και δημότες να σταθούμε αλληλέγγυοι και να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, αγοράζοντας από τα καταστήματα του τόπου μας και προτιμώντας για τις διακοπές μας τις όμορφες παραλίες του δήμου Τεμπών.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο, τέτοιες δράσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ακόμα λιθαράκι στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ