ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Γίνονται εργασίες σε Αιγάνη – Μεσάγκαλα -Καστρί Λουτρό  και Κουλούρα σε μήκος 6 περίπου  χιλιομέτρων  

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό  και περιλαμβάνουν: την απομάκρυνση φερτών υλικών κυρίως ξύλα την εναποθέτηση της άμμου στην παραλία, τον καθαρισμό των δρόμων από την άμμο και το κοσκίνισμα της άμμου στην παραλία, που θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τρις φορές στη διάρκεια της καλοκαιρινής περίοδο.

Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί  οι εργασίες σε  μήκος πέντε (5) περίπου χιλιομέτρων. Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσαν, οι Αντιδήμαρχοι Κάτω Ολύμπου κ. κ. Κώστας Ζαρδούκας και Γιώργος Νικολάου σε αυτοψία που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

«Προχωράμε  συντονισμένα, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας, στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τον καθαρισμό της παραλίας Αιγάνης – Μεσάγκαλα – Καστρί Λουτρό και παραλία Κουλούρας»  δηλώνει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

«Εν μέσω της πανδημίας, οι εργασίες εξελίσσονται απρόσκοπτα, ώστε με χρονικό ορίζοντα  τέλος Μαΐου, να έχει αποδοθεί η παραλία στο σύνολο της για χρήση  από τους παραθεριστές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι΄ αυτούς.  Πρόκειται για έργο ουσίας, που βελτιώνει την εικόνα της παραλίας, την ασφαλή παραμονή και την άνεση των λουόμενων στην συγκεκριμένη τουριστική περιοχή του Δήμου μας.» προσθέτει ο Δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ